Logga in   FARR:s krav   Asylnytt   Goda Råd   Fort Europa   Gå med!   Medlemsmeny

 

 

 

 

rutor 2018 februari
Länk till FARR:s policydokument Länk till FARR:s tidning Artikel 14 Länk till nyhetsbrevet Asylnytt Länk till FARR:s Goda Råd Länk till EU-material
HEMOM FARRIntegritetspolicyOm FarrDebattinläggAnna Jörgensdotter: Barnkommittén som lag - mot avhumanisering

Anna Jörgensdotter: Barnkommittén som lag - mot avhumanisering

I en artikel i Arbetaren berättade Anna Jörgensdotter, Asylkommittén Gävleborg, om 13-åringen som ska utvisas till den som misshandlat henne, om babyn och mamman som hämtades från sin familj mitt i natten, om barnet som utvisades till misär och blev våldtagen det första som hände - och om andra barn, de som har turen att födas i ett land utan krig eller blodshämnd och med föräldrar som inte är djupt deprimerade av oron för framtiden. Det är en avhumanisering som satts i system, menar Asylkommittén. Barnkonventionen som lag skulle göra det svårare att blunda.

Läs hela artikeln i Arbetaren

Du behövs!

Du behövs i FARR:s verksamhet!

Alla asylkommittéer, flyktinggrupper och andra föreningar som på olika sätt organiserar eller stödjer asylsökande eller papperslösa är välkomna att bli medlemmar i FARR. Som medlemsgrupp får ni del av utskick och diskussion grupperna emellan, ni kan utnyttja FARR:s studiematerial och seminarier och ni kan påverka vilken politik FARR ska driva gentemot politiker och beslutsfattare. Nätverkets främsta uppgift är att dela våra gemensamma kunskaper.

Du som själv är berörd som asylsökande eller papperslös, eller för att du arbetar med dessa frågor i ditt yrke eller engagerar dig på egen hand, är också mycket välkommen som medlem. Genom FARR kan du få stöd och information och kontakt med andra inom rörelsen. Ditt medlemskap är viktigt för oss. Alla FARR:s kunskaper bygger på medlemmarnas erfarenheter.

orange knapp

Kontakt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Stöd FARR!

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5